Ny Rapport: Storhusholdningsguiden 2018

Storhusholdningsmarkedets «Hvem – Hva – Hvor«, – blant bransjefolk kalt «Storhusholdningsbibelen» for 2018 er klar for bestilling og utsendelse.

Mange har problemer med å orientere seg i Storhusholdningsmarkedet. Storhusholdningsguiden er et hjelpemiddel til å orientere seg i dette markedet:
Rapporten inneholder informasjoner om omsetningsutvikling og utvikling for innkjøpet til Horeca / Storhusholdningsmarkedet inklusiv Institusjonsmarkedet, fordelt på hoved sektorene i bransjen. Geografisk fordeling med omsetnings utvikling per fylke, for hotellsegmentet, restaurantsegmentet og kantine/cateringsegmentet er også med. Den inneholder beskrivelse og informasjon om innkjøpsgruppene, hotellkjedene, restaurantkjedene, kafe-, gatekjøkken og fastfoodkjedene, take away kjedene og kantine/cateringoperatør-kjedene. I rapporten er det beskrevet ca. 290 kjeder som opererer i dette markedet.

– Båter og ferjer samt kjeder i Institusjonsmarkedet er med.
Rapporten har også med utvikling for distribusjon og informasjon om grossister og leverandører til storhusholdningsmarkedet.

Rapporten inneholder også et register over store og små leverandører.
Rapporten utgis/ajourføres en gang årlig.

Formatet er på papir+ elektronisk (USB stick) og prisen er på kun Kr. 7.200.

Share