Pålegg

Pålegg – Delrapport: Alle kanaler

Statistikk som viser innkjøpet av pålegg i alle omsetningskanaler og fordelingen på dagligvare, storhusholdning og KBS for hovedgruppene. Rapporten inneholder innkjøpet i kilo og verdi for de siste 4 årene og prognose for innværende år og neste år. VAREGRUPPENE:

Rapporten har egne grupper for helt kjøttpålegg og egne grupper for skåret kjøttpålegg.

  • Fersk Leverpostei
  • Hermetisk Leverpostei
  • Fleskepølse
  • Posteieier/Pateèr Øvrig
  • Okserull
  • Kalve-rulade
  • Roastbiff
  • Kokt/Bog – Skinke
  • Sylte
  • Skinke
  • Delikatessepålegg
  • Lammerull
  • Servelat
  • Nisterull/Skolerull
  • Øvrig pålegg

Rapporten er kommentert og illustrert med grafer. De største leverandørene er oppgitt.

Bruksområder: Se trenden siste 4 år pr. hoved varegruppe og forventet utvikling i år og neste år. Legge inn egne tall og vurdere egen markedsutvikling/andel. Grunnlag for egnene strategi/budsjettmål.

Format: World og Exel dokument sendt på mail.

Pris: Kr. 2 600 (eks. mva).

Share