Tørrvarer Shh

Storhusholdningsmarkedet – Delrapport: Tørrvarer

Statistikk om restauranter, hoteller, kantiner catering og institusjoner som inneholder innkjøpsverdien i kroner og kilo for siste hele år og de 3 foregående pr. varegruppe, prognoser for innværende år og  følgende år.

 

Varegrupper:

  • Frokostblandinger, flakes og puffede varer              
  • Mel og gryn
  • Ris
  • Pastaprodukter
  • Tørrmelk, fløtepulver
  • Farin, melis raffinade, sirup etc.
  • Bakevarer gjær, essenser, farger, bakemix, fyll etc.
  • Nøttekjerner
  • Syltetøy, marmelade
  • Søtpålegg, honning
  • Påleggssalater
  • Middagssalater
  • Utenlandske spesialiteter
  • Wraps og tortillar
  • Potetmos/-puré/-stappe
  • Tomatpuré/pulp
  • Andre grønnsaksmoser/-puréer/-stapper
  • Tørrede varer som linser, bønner
  • Tørket frukt
  • Supper i pose
  • Gryteretter i pose
  • Buljongvarer
  • Sauser
  • Krydder og salt
  • Dressinger
  • Eddiker
  • Sennep
  • Ketchup
  • Majones
  • Matoljer
  • Vitaminer/helsekost/søtningsstoff
  • Barnemat
  • Dyremat
  • Vin råstoff/alkoholfri vin/likørekstrakt/essenser

Målgruppe: Strategisk og operative ledere med salgs og eller resultatansvar.

Format: World og Exel dokument sendt på mail.

Pris: Kr. 2 500 (eks. mva).

 

Share