Storhusholdningsmarkedet – Delrapport: Tørrvarer
Statistikk om restauranter, hoteller, kantiner catering og institusjoner som inneholder innkjøpsverdien i kroner og kilo for siste hele år og de 3 foregående pr. varegruppe, prognoser for innværende år og følgende år.
Varegrupper:
- Frokostblandinger, flakes og puffede varer
- Mel og gryn
- Ris
- Pastaprodukter
- Tørrmelk, fløtepulver
- Farin, melis raffinade, sirup etc.
- Bakevarer gjær, essenser, farger, bakemix, fyll etc.
- Nøttekjerner
- Syltetøy, marmelade
- Søtpålegg, honning
- Påleggssalater
- Middagssalater
- Utenlandske spesialiteter
- Wraps og tortillar
- Potetmos/-puré/-stappe
- Tomatpuré/pulp
- Andre grønnsaksmoser/-puréer/-stapper
- Tørrede varer som linser, bønner
- Tørket frukt
- Supper i pose
- Gryteretter i pose
- Buljongvarer
- Sauser
- Krydder og salt
- Dressinger
- Eddiker
- Sennep
- Ketchup
- Majones
- Matoljer
- Vitaminer/helsekost/søtningsstoff
- Barnemat
- Dyremat
- Vin råstoff/alkoholfri vin/likørekstrakt/essenser
Målgruppe: Strategisk og operative ledere med salgs og eller resultatansvar.
Format: PDF dokument sendt på mail. Pris: Kr. 2 500 (eks. mva).