Stykket kjøtt

Stykket kjøtt – Delrapport: Alle kanaler

Statistikk som viser innkjøpet av stykket kjøtt i alle omsetningskanaler og fordelingen på dagligvare, storhusholdning og KBS for hovedgruppene.

Rapporten inneholder innkjøpet i kilo og verdi for de siste 4 årene og prognose for inneværende år og neste år.

VAREGRUPPENE:

Rapporten har egne grupper for ferskt og egne grupper for fryst av følgende kategorier:

  • Suppekjøtt
  • Oksestek
  • Storfe øvrig
  • Koteletter/Nakkekoteletter svin
  • Svinestek
  • Sideflesk
  • Ribbe
  • Mørbrad/Knoke av svin
  • Svin Øvrig
  • Fårikålkjøtt
  • Koteletter lam
  • Lammestek
  • Lam/Sau Øvrig
  • Viltstek
  • Finnbiff
  • Eksotisk kjøtt

Rapporten er kommentert og illustrert med grafer. De største leverandørene er oppgitt.

Bruksområder: Se trenden siste 4 år pr. hoved varegruppe og forventet utvikling i år og neste år. Legge inn egne tall og vurdere egen markedsutvikling/andel. Grunnlag for egnene strategi/budsjettmål.

Format: World og Exel dokument sendt på mail.

Pris: Kr. 2 600 (eks. mva).