Stykket kjøtt – Delrapport: Alle kanaler
Statistikk som viser innkjøpet av stykket kjøtt i alle omsetningskanaler og fordelingen på dagligvare, storhusholdning og KBS for hovedgruppene.
Rapporten inneholder innkjøpet i kilo og verdi for de siste 4 årene og prognose for inneværende år og neste år.
VAREGRUPPENE:
Rapporten har egne grupper for ferskt og egne grupper for fryst av følgende kategorier:
- Suppekjøtt
- Oksestek
- Storfe øvrig
- Koteletter/Nakkekoteletter svin
- Svinestek
- Sideflesk
- Ribbe
- Mørbrad/Knoke av svin
- Svin Øvrig
- Fårikålkjøtt
- Koteletter lam
- Lammestek
- Lam/Sau Øvrig
- Viltstek
- Finnbiff
- Eksotisk kjøtt
Rapporten er kommentert og illustrert med grafer. De største leverandørene er oppgitt.
Bruksområder: Se trenden siste 4 år pr. hoved varegruppe og forventet utvikling i år og neste år. Legge inn egne tall og vurdere egen markedsutvikling/andel. Grunnlag for egnene strategi/budsjettmål.
Format: PDF dokument sendt på mail.
Pris: Kr. 2 800 (eks. mva).