Saltet, røkt og marinert

Saltet, røkt og marinert – Delrapport: Alle kanaler

Statistikk som viser innkjøpet av saltet, røkt og marinert kjøtt i alle omsetningskanaler og fordelingen på dagligvare, storhusholdning og KBS for hovedgruppene.

Rapporten inneholder innkjøpet i kilo og verdi for de siste 4 årene og prognose for innværende år og neste år.

VAREGRUPPENE:

Rapporten har egne grupper for ferskt og egne grupper for fryst av følgende kategorier:

  • Lettsaltet Sideflesk
  • Røkte Svinekoteletter
  • Bacon
  • Røkt Svineskam
  • Salte/Røkte Fleske-knoker
  • Salt/Røkt Bayonneskinke
  • Salt Fårekjøtt
  • Øvrig Saltet/Røkt
  • Marinert/krydret Storfekjøtt
  • Marinert/krydret Svinekjøtt
  • Marinert/krydret kjøtt av Lam/Sau
  • Marinert/krydret Viltkjøtt

Rapporten er kommentert og illustrert med grafer. De største leverandørene er oppgitt.

Bruksområder: Se trenden siste 4 år pr. hoved varegruppe og forventet utvikling i år og neste år. Legge inn egne tall og vurdere egen markedsutvikling/andel. Grunnlag for egnene strategi/budsjettmål.

Format: PDF dokument sendt på mail.

Pris: Kr. 2 800 (eks. mva).