Ny Kjøttvarerapport – Vekst for kylling !

Det er liten nedgang for rødt kjøtt i 2019. Storhusholdningsmarkedet har imidlertid vekst. Hvitt kjøtt øker og kompenserer  mye for den beskjedene nedgangen for rødt kjøtt. Hvitt kjøtt har sterkest vekst Det er også vekst for ferdigmat og spekemat Nedgang for dagligvarehandelen – vekst i storhusholdningsmarkedet Se prognoser for utvikling pr. varegruppe for 2020 og 2021 Formatet er på papir …

Storhusholdningsmarkedet: God vekst i 2019.

Den nye Storhusholdningsrapporten er klar,  med 4 siste års innkjøp i volum og verdi + prognoser.      • Det er god vekst for de fleste varegrupper. • Økning i antall overnattinger og økt sysselsetting bidrar til veksten. • Det er også vekst i antall sykehusdøgn for første gang på mange år. • Merk at vår rapport også inkluderer direkte …

Ny rapport: Bakervaremarkedet 2019 – 2020

Den nye bakervarerapporten med oppdaterte tall for 2018 og prognoser for 2019 og 2020 er ferdig. Rapporten inneholder også brøddata for siste 10 år, fordelt etter de fire grovhetsgruppene i Brødskalaen. Rapporten viser volum/verdi fordelt for på: Dagligvarehandelen-, bakeriutsalg- servicehandel- og storhusholdnings-markedet fordelt på ferske, fryste og langtidsholdbare bakervarer. Rapporten inneholder også prognoser for 2019 og 2020 og beskriver trender og …

Kjøttvarerapporter er her ! Det er vekst i innnkjøpet av kjøtt.

Det er liten nedgang for rødt kjøtt i 2018, men hvitt kjøtt øker og kompenserer for den beskjedene nedgangen for rødt kjøtt. Det er vekst i innkjøpet både for dagligvarehandelen og storhusholdningsmarkedet. Forbruket målt i innkjøpt kilo per capita øker > Hvitt kjøtt har sterkest vekst > Det er også vekst ferdigmat og spekemat > Merk at vår rapport også …

Ferskt fra trykken – KBS Rapporten 2020 2021

Rapporten inneholder eget kapittel som omhandler serveringsvirksomheten fordelt på kald og varm mat. Servicehandelsrapporten inneholder informasjoner om det totale innkjøpet av varer i Servicehandelsmarkedet (KBS). Markedsstørrelser i verdi og eventuelt volum per vareområder og varegrupper, samt informasjon om distribusjon, tendenser, større leverandører. Vi får inn informasjoner fra grossistene som leverer til dette marked og direkteleverandørene. Disse tallene blir satt sammen …

Ny rapport: Bakervaremarkedet 2018 – 2019

Den nye bakervarerapporten med oppdaterte tall for 2017 og prognoser for 2018 og 2019 er ferdig. Rapporten inneholder også brøddata for siste 10 år, fordelt etter de fire grovhetsgruppene i Brødskalaen. Rapporten viser volum/verdi fordelt for på: Dagligvarehandelen-, bakeriutsalg- servicehandel- og storhusholdnings-markedet fordelt på ferske, fryste og langtidsholdbare bakervarer. Rapporten inneholder også prognoser for 2017 og 2018 og beskriver trender og …

Ferske faktiske tall for hele perioden 2015 – 2018 + prognoser for 2019 og 2020 !

Rapporten inneholder eget kapittel som omhandler serveringsvirksomheten fordelt på kald og varm mat. Servicehandelsrapporten inneholder informasjoner om det totale innkjøpet av varer i Servicehandelsmarkedet (KBS). Markedsstørrelser i verdi og eventuelt volum per vareområder og varegrupper, samt informasjon om distribusjon, tendenser, større leverandører. Vi får inn informasjoner fra grossistene som leverer til dette marked og direkteleverandørene. Disse tallene blir satt sammen …