Kjøttvaremarkedet inklusiv fjørfemarkedet – med prognoser.
Kjøttvaremarkedet gir nøkkeltall om innkjøp i verdi og volum på 270 varegrupper i totalmarkedet fra 2016 til 2019.
Fjørfe alene er splittet i hele 60 varegrupper. Rapporten inneholder også fordeling på distribusjon og fordeling på markedene:
Dagligvare, Storhusholdning og Servicehandel. Trender og tendenser i markedsutviklingen er beskrevet i Kjøttvaremarkedet. Rapporten om Kjøttvaremarkedet med statistikk over salg og omsetning inneholder 12 rapportdeler:
Slakt, innmat, produksjonskjøtt – stykket kjøtt – biffer, fileter – deiger, farser – pølser – pålegg – ferdigmat, farseprodukter – røkt, saltet, marinert kjøtt – spekemat – fjørfe – leverandører og aktører.
Rapporten om Kjøttvaremarkedet oppdateres årlig. Tallene baserer seg på innrapportert omsetning fra produsenter, leverandører og grossister. Rapporten inneholder også et register over bransjeaktøren i kjøttvaremarkedet med navn, adresse, telefon, eventuell hjemmeside og distribusjonsform.
Kjøttvaremarkedet totalrapport 39 000,-
(NB ! Leverandører av kildemateriale får en vesentlig lavere pris. Ta kontakt med oss.)
Delrapporter kan bestilles enkeltvis:
-
-
- Alle varegrupper alle kanaler 5 000,-
- Slakt, innmat, og produksjonkjøtt alle kanaler 2 800,-
- Stykket kjøtt alle kanaler 2 800,-
- Biffer og fileter alle kanaler 2 800,-
- Deiger og farser alle kanaler 2 800,-
- Pølser alle kanaler 2 800,-
- Pålegg alle kanaler 2 800,-
- Ferdigmat og farseprodukter alle kanaler 2 800,-
- Saltet, røkt og marinert alle kanaler 2 800,-
- Spekevarer alle kanaler 2 800,-
- Fjørfe alle kanaler 7 600,-
- Register – Bransjeaktører alle kanaler 1 200,-
-