Ferske bakervarer

Ferske bakervarer – Delrapport: Alle kanaler

Statistikken viser omsetning og volum de siste fire årene og prognoser for inneværende år påfølgende år for brød, boller og kaker.

Rapporten er gir et godt bilde over innkjøpsvolumet og verdien over lang tid.

VAREGRUPPER brød:

  • Fine brød (loff-typer)
  • Kneip brød
  • Rugvarianter
  • Andre grove brød
  • Rundstykker, småbrød
  • Ciabatta
  • Baguetter

VAREGRUPPER FERSK HVETEBAKST:

  • Boller, løsvekt
  • Boller, pakkede
  • Skolebrød, skilliingsboller, solskinssboller
  • Hvetekringler – flerposjons hvetebakst
  • Wiener-bakst

VAREGRUPPER FERSKe KAKER:

  • Flerporsjons-kaker
  • En-porsjons-kaker

Rapporten er kommentert og illustrert med grafer. De største leverandørene er oppgitt.

Bruksområder: Se trenden siste 4 år pr. hovedvaregruppe og forventet utvikling i år og neste år. Legge inn egne tall og vurdere egen markedsutvikling/andel. Grunnlag for egnene strategi/budsjettmål.

Ferske kaker innholder bestselgelister pr. type kake, både for hele kaker og porsjonskaker,-  for hvert av de 4 siste årene. Slik kan forbrukerpreferanser følges over tid.

Format: World og Exel dokument sendt på mail.

Pris: Kr. 6 700 (eks. mva).