Kjøtt KBS

Kiosker og bensinstasjoner (KBS) – Delrapport: Kjøtt

Statistikk som beskriver innkjøpet av pølser og allt typer kjøtt i kiosker og bensinstasjoner.

Delrapporten om kiosker og bensinstasjoner inneholder statistikk over innkjøpsverdien i kroner og kilo for siste hele år og de 3 foregående pr. varegruppe, prognoser for inneværende år og  følgende år.

Varegrupper:

Rødt kjøtt

  • Biffer/Fileter, okse
  • Stykket kjøtt ,okse
  • Biffer/Fileter, svin
  • Stykket kjøtt, svin
  • Biffer/Fileter, lam
  • Stykket kjøtt, lam
  • Biffer/Fileter, andre
  • Stykket kjøtt, andre
  • Formet, nettet helt kjøtt
  • Kjøttdeig, karbonadedeig
  • Andre deiger og farser
  • Bacon
  • Saltet/røkt annet
  • Rene kjøttvarer
  • Annen ferdigmat
  • Wienerpølser
  • Grillpølser
  • Middagspølser
  • Andre spesialpølser
  • Hamburgere
  • Karbonader
  • Kjøttkaker og andre kaker
  • Panerte produkter
  • Andre farseprodukter
  • Roller burger og wraps
  • Leverpostei
  • Pålegg oppskåret storfe
  • Pålegg helt storfe
  • Roastbiff, oppskåret
  • Roastbiff, hell
  • Pålegg, oppskåret svin
  • Pålegg helt kjøtt, svin
  • Øvrig pålegg, oppskåret
  • Øvrig pålegg, helt
  • Spekeskinker, oppskåret
  • Spekeskinker hele
  • Fenalår, oppskåret
  • Fenlår, hele
  • Spekepølser oppskåret
  • Spekepølser hele
  • Pinnekjøtt

Hvitt kjøtt

  • Kylling hel
  • Kylling delt
  • Kalkun hel/delt
  • Fjørfe bearbeidede produkter, pålegg
  • Kylling strimlet, salatkjøtt
  • Fjørfekaker og pølser

Målgruppe: Strategisk og operative ledere med salgs og eller resultatansvar.

Format: World og Exel dokument sendt på mail. Pris: Kr. 5 500 (eks. mva).