Kiosker og bensinstasjoner (KBS) – Delrapport: Kjøtt
Statistikk som beskriver innkjøpet av pølser og allt typer kjøtt i kiosker og bensinstasjoner.
Delrapporten om kiosker og bensinstasjoner inneholder statistikk over innkjøpsverdien i kroner og kilo for siste hele år og de 3 foregående pr. varegruppe, prognoser for inneværende år og følgende år.
Varegrupper:
Rødt kjøtt
- Biffer/Fileter, okse
- Stykket kjøtt ,okse
- Biffer/Fileter, svin
- Stykket kjøtt, svin
- Biffer/Fileter, lam
- Stykket kjøtt, lam
- Biffer/Fileter, andre
- Stykket kjøtt, andre
- Formet, nettet helt kjøtt
- Kjøttdeig, karbonadedeig
- Andre deiger og farser
- Bacon
- Saltet/røkt annet
- Rene kjøttvarer
- Annen ferdigmat
- Wienerpølser
- Grillpølser
- Middagspølser
- Andre spesialpølser
- Hamburgere
- Karbonader
- Kjøttkaker og andre kaker
- Panerte produkter
- Andre farseprodukter
- Roller burger og wraps
- Leverpostei
- Pålegg oppskåret storfe
- Pålegg helt storfe
- Roastbiff, oppskåret
- Roastbiff, hell
- Pålegg, oppskåret svin
- Pålegg helt kjøtt, svin
- Øvrig pålegg, oppskåret
- Øvrig pålegg, helt
- Spekeskinker, oppskåret
- Spekeskinker hele
- Fenalår, oppskåret
- Fenlår, hele
- Spekepølser oppskåret
- Spekepølser hele
- Pinnekjøtt
Hvitt kjøtt
- Kylling hel
- Kylling delt
- Kalkun hel/delt
- Fjørfe bearbeidede produkter, pålegg
- Kylling strimlet, salatkjøtt
- Fjørfekaker og pølser
Målgruppe: Strategisk og operative ledere med salgs og eller resultatansvar.
Format: PDF dokument sendt på mail. Pris: Kr. 5 800 (eks. mva).