Storhusholdningsmarkedet – Delrapport: Kjøtt
Statistikk om restauranter, hoteller, kantiner catering og institusjoner som inneholder innkjøpsverdien i kroner og kilo for siste hele år og de 3 foregående pr. varegruppe, prognoser for innværende år og følgende år.
Varegrupper:
- Helt slakt
- Innmat
- Produksjonskjøtt
- Biffer/Fileter, Okse
- Stykket kjøtt, Okse
- Okse, Formet, nettet helt kjøtt
- Biffer/Fileter, Svin
- Stykket kjøtt, Svin
- Svin, Formet, nettet helt kjøtt
- Biffer/Fileter, Lam
- Stykket kjøtt, Lam
- Lam, Formet, nettet helt kjøtt
- Biffer/Fileter, Andre
- Stykket kjøtt, Andre
- Andre, Formet, nettet helt kjøtt
- Kjøttdeig, karbonade-deig
- Andre deiger og farser
- Bacon
- Saltet/røkt annet
- Steker, ribber o.l., varmebehandlet
- Stykket, varmebehandlet
- Wienerpølser
- Grillpølser
- Middagspølse
- Andre spesialpølser
- Hamburgere
- Karbonader
- Kjøttkaker og andre kaker
- Panerte produkter
- Andre farseprodukter
- Rollburger og wraps
- Leverpostei
- Pålegg, oppskåret, storfe
- Pålegg, helt, storfe
- Roastbiff, oppskåret
- Roastbiff, hel
- Pålegg, opp-skåret, svin
- Pålegg, helt, svin
- Øvrig pålegg, oppskåret
- Øvrig pålegg, helt
- Spekeskinker, oppskåret
- Spekeskinker, hele
- Fenalår, oppskåret
- Fenalår, hele
- Spekepølser, oppskåret
- Spekepølser, hele
- Pinnekjøtt
- Kylling hel
- Kylling delt
- Kalkun hel/delt
- Fjørfe bearbeidede produkter, pålegg
- Fjørfe bearbeidede produkter, middag
- Fjørfe bearbeidede produkter, strimlet kjøtt
- And, gås og vill fugl
Målgruppe: Strategisk og operative ledere med salgs og eller resultatansvar.
Format: PDF dokument sendt på mail. Pris: Kr. 6 800 (eks. mva).