Kjøtt Shh

Storhusholdningsmarkedet – Delrapport: Kjøtt

Statistikk om restauranter, hoteller, kantiner catering og institusjoner som inneholder innkjøpsverdien i kroner og kilo for siste hele år og de 3 foregående pr. varegruppe, prognoser for innværende år og  følgende år.

Varegrupper:

  • Helt slakt
  • Innmat
  • Produksjonskjøtt
  • Biffer/Fileter, Okse
  • Stykket kjøtt, Okse
  • Okse, Formet, nettet helt kjøtt
  • Biffer/Fileter, Svin
  • Stykket kjøtt, Svin
  • Svin, Formet, nettet helt kjøtt
  • Biffer/Fileter, Lam
  • Stykket kjøtt, Lam
  • Lam, Formet, nettet helt kjøtt
  • Biffer/Fileter, Andre
  • Stykket kjøtt, Andre
  • Andre, Formet, nettet helt kjøtt
  • Kjøttdeig, karbonade-deig
  • Andre deiger og farser
  • Bacon
  • Saltet/røkt annet
  • Steker, ribber o.l., varmebehandlet
  • Stykket, varmebehandlet
  • Wienerpølser
  • Grillpølser
  • Middagspølse
  • Andre spesialpølser
  • Hamburgere
  • Karbonader
  • Kjøttkaker og andre kaker
  • Panerte produkter
  • Andre farseprodukter
  • Rollburger og wraps
  • Leverpostei
  • Pålegg, oppskåret, storfe
  • Pålegg, helt, storfe
  • Roastbiff, oppskåret
  • Roastbiff, hel
  • Pålegg, opp-skåret, svin
  • Pålegg, helt, svin
  • Øvrig pålegg, oppskåret
  • Øvrig pålegg, helt
  • Spekeskinker, oppskåret
  • Spekeskinker, hele
  • Fenalår, oppskåret
  • Fenalår, hele
  • Spekepølser, oppskåret
  • Spekepølser, hele
  • Pinnekjøtt
  • Kylling hel
  • Kylling delt
  • Kalkun hel/delt
  • Fjørfe bearbeidede produkter, pålegg
  • Fjørfe bearbeidede produkter, middag
  • Fjørfe bearbeidede produkter, strimlet kjøtt
  • And, gås og vill fugl

Målgruppe: Strategisk og operative ledere med salgs og eller resultatansvar.

Format: PDF dokument sendt på mail. Pris: Kr. 6 800 (eks. mva).