Ferdigmat og farseprodukter

Ferdigmat og farseprodukter – Delrapport: Alle kanaler

Statistikk som viser innkjøpet av ferdigmat og farseprodukter i alle omsetningskanaler og fordelingen på dagligvare, storhusholdning og KBS for hovedgruppene.

Rapporten inneholder innkjøpet i kilo og verdi for de siste 4 årene og prognose for innværende år og neste år.

VAREGRUPPENE:

Rapporten har egne grupper for ferskt og egne grupper for fryst av alle varer som ikke er hermetiske.

  • Kjøttkaker og Boller, Hermetikk
  • Kjøtt i Lapskaus/gryteretter
  • Bogskinke/Pikinikskinke
  • Storfe, ferdigmat
  • Svin, ferdigmat
  • Lam, ferdigmat
  • Vilt og annet, ferdigmat
  • Kjøtt i gryteretter/wok
  • Lungemos, blodpudding og annet
  • Hamburgere/Løvbiff
  • Karbonadekaker
  • Kjøttkaker
  • Medisterkaker
  • Panerte Kaker
  • Kjøttpudding/Boller
  • Rollerburgere/Annet

Rapporten er kommentert og illustrert med grafer. De største leverandørene er oppgitt.

Bruksområder: Se trenden siste 4 år pr. hoved varegruppe og forventet utvikling i år og neste år. Legge inn egne tall og vurdere egen markedsutvikling/andel. Grunnlag for egnene strategi/budsjettmål.

Format: PDF dokument sendt på mail.

Pris: Kr. 2 800 (eks. mva).