Ferdigmat og farseprodukter – Delrapport: Alle kanaler
Statistikk som viser innkjøpet av ferdigmat og farseprodukter i alle omsetningskanaler og fordelingen på dagligvare, storhusholdning og KBS for hovedgruppene.
Rapporten inneholder innkjøpet i kilo og verdi for de siste 4 årene og prognose for innværende år og neste år.
VAREGRUPPENE:
Rapporten har egne grupper for ferskt og egne grupper for fryst av alle varer som ikke er hermetiske.
- Kjøttkaker og Boller, Hermetikk
- Kjøtt i Lapskaus/gryteretter
- Bogskinke/Pikinikskinke
- Storfe, ferdigmat
- Svin, ferdigmat
- Lam, ferdigmat
- Vilt og annet, ferdigmat
- Kjøtt i gryteretter/wok
- Lungemos, blodpudding og annet
- Hamburgere/Løvbiff
- Karbonadekaker
- Kjøttkaker
- Medisterkaker
- Panerte Kaker
- Kjøttpudding/Boller
- Rollerburgere/Annet
Rapporten er kommentert og illustrert med grafer. De største leverandørene er oppgitt.
Bruksområder: Se trenden siste 4 år pr. hoved varegruppe og forventet utvikling i år og neste år. Legge inn egne tall og vurdere egen markedsutvikling/andel. Grunnlag for egnene strategi/budsjettmål.
Format: PDF dokument sendt på mail.
Pris: Kr. 2 800 (eks. mva).