Saltet, røkt og marinert – Delrapport: Alle kanaler
Statistikk som viser innkjøpet av saltet, røkt og marinert kjøtt i alle omsetningskanaler og fordelingen på dagligvare, storhusholdning og KBS for hovedgruppene.
Rapporten inneholder innkjøpet i kilo og verdi for de siste 4 årene og prognose for innværende år og neste år.
VAREGRUPPENE:
Rapporten har egne grupper for ferskt og egne grupper for fryst av følgende kategorier:
- Lettsaltet Sideflesk
- Røkte Svinekoteletter
- Bacon
- Røkt Svineskam
- Salte/Røkte Fleske-knoker
- Salt/Røkt Bayonneskinke
- Salt Fårekjøtt
- Øvrig Saltet/Røkt
- Marinert/krydret Storfekjøtt
- Marinert/krydret Svinekjøtt
- Marinert/krydret kjøtt av Lam/Sau
- Marinert/krydret Viltkjøtt
Rapporten er kommentert og illustrert med grafer. De største leverandørene er oppgitt.
Bruksområder: Se trenden siste 4 år pr. hoved varegruppe og forventet utvikling i år og neste år. Legge inn egne tall og vurdere egen markedsutvikling/andel. Grunnlag for egnene strategi/budsjettmål.
Format: PDF dokument sendt på mail.
Pris: Kr. 2 800 (eks. mva).